Garageportar

Vi har en lång erfarenhet och kunskap om garageportar och en mängd lyckade projekt bakom oss. Vill ni ha vår referenslista där vi berättar lite mer om vilken typ/fabrikat av portar som använts i olika fall så hör gärna av er till oss så skickar vi mer information.Vi hjälper dig att välja rätt port

Låt oss bli ditt självklara val när det är dags för ny garageport! Vi levererar allt från dörrar, villaportar, till industriportar och grindar. Våra kunniga säljare gör kostnadsfria hembesök för måttning och anpassning till ditt garage. Portarna finns i flera olika storlekar och utföranden vilket ger dig en stor möjlighet att välja stil efter just din smak. Med en portautomatik blir din port lättmanövrerad och ger dig en ökad komfort i vardagen. Våra produkter uppfyller högt ställda säkerhetskrav och är CE-märkta. Kontakta oss för mer information.

hus1

hus2

 

 

 

 

 

Vi levererar garageportar från välkända tillverkare som:

Richard Wilcox

En av världens äldsta tillverkare av garageportar med modern tillverkning i Kanada, Mississauga, Ontario. Richard Wilcox har varit Västsvenska Port & El:s mest säljande märke under många år. Kvalitet är ingenting du behöver välja till när du väljer en garageport från RW. Du kan välja isoleringstjocklek mellan 35mm och 45mm, med 45mm får du vår mest isolerade port. Garageportarna finns i en rad olika modeller och färger.

Crawford

Crawfordportar karaktäriserats av säkerhet, flexibilitet och design. Garageportarna har alltid 42 mm tjocka paneler vilket garanterar hög stabilitet och värmeisolering. Crawfordportar kan väljas utifrån tre olika kategorier för att du som kund ska kunna välja den garageport och det utförande som passar dig bäst. Idag produceras villaportar i Torslanda i Göteborg.

Hörmann

Hörmann grundades 1935 och drivs idag, 80 år senare, fortfarande i familjeregi. I fabrik i Tyskland tillverkar Hörmann moderna villa- och industriportar av hög kvalitet. I Sverige ligger Centrallagret i Örebro med möjlighet att leverera portar snabbt.

EAB

EAB är ett familjeägt företag med all konstruktion, produktion och utveckling av portar i Smålandsstenar. EAB har valt att satsa på en robust konstruktion och med det kommer hållbarhet. Företaget producerar en port i taget och har genom sin flexibla produktion möjlighet att skapa unika portar utifrån kundens egna tankar och idéer.

Raynor

Raynor har länge varit en av USA:s största tillverkare av portar.Sedan 2003 har Västsvenska Port & El sålt Raynor garageportar i Sverige, med många nöjda kunder.

Novoferm

Med genomtänkt konstruktion och varmförzinkad finplåt tillverkas garageportar hos Novoferm. Företagets tillverkning sker i moderna fabriker i Tyskland och Holland.
Deras centrallager i Broby gör större möjlighet till snabba leveranser.

Normstahl

Normstahl, från Entrematic är en av våra mest köpta Industriportar, då den har hög kvalité och håller en bra prisbild.

 

Besök vår webbshop

Vårt sortiment av garageportar och portautomatiker håller hög kvalitet. För oss är det viktigt att du hittar en bra port till ett bra pris. Därför har vi nu ett urval av våra portar till ett fördelaktigt pris i vår webbshop.

Till webbshopen

Fyll i ett sökord och tryck på Enter