Tjänster

Vi utför montage, service och jour i västra Sverige. Vi kundanpassar och skräddarsyr lösningar som passar just ert behov.Montage

Vi monterar garageportar, motorer, och grindautomatiker. Våra montörer har gedigen kunskap om montage, snickeriarbeten och service. Hos oss får du en professionell och flexibel arbetsgång som anpassas efter dina önskemål. Produkten levereras hem till dig och monteras i ditt garage, våra montörer säkerställer att porten kommer snabbt på plats och du kan känna dig säker att förvara saker i ditt garage. Alla våra portar är CE-märkta och håller hög kvalitet.

Våra montörer utför snickeriarbeten, rivning och bortforsling, plåtarbeten, bilning och gjutning av fall och drar fram el till ditt garage. Västsvenska Port & El har miljön i fokus och sorterar allt avfall.

Tillsammans med kunden kommer vi överens om vad du vill ha gjort i samband med portbytet. Vi vill att du ska känna dig trygg som kund hos oss.

Rotavdrag

Med ROT-avdrag har du möjlighet att är få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden när du anlitar en hantverkare med F-skattsedel. Ta vara på denna möjlighet och du får ett professionellt utfört arbete till en mindre kostnad.

Läs mer om ROT-avdrag på: www.rotavdrag.se

Service

Jour

Vi har 7 utbildade och kunniga montörer med fullutrustade servicebilar. Har Ni ett behov av hjälp utanför ordinarie arbetstid, är Ni välkomna att ringa vår jourverksamhet. Vi finns tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar. Inom två timmar ska vi kunna vara på plats i Stor-Göteborgsregionen. Vi lager håller dessutom de flesta reservdelar; rullar, rullhållare, gångjärn, handtag, fjädrar och mycket mer. Vi har dessutom delar till olika portautomatiker; kretskort, radioutrustning, fjärrkontroller, kodlås, nyckelbrytare och tillbehör till såväl industri- som garageportar.
Behöver ni byta garageport eller ha service på er befintliga port; Välkomna att ringa vår montage och serviceavdelning.

Skötsel och underhåll

washbrush1

Med rätt skötsel och underhåll kommer er port att fungera pålitligt i många år. Läs nedanstående instruktioner från Raynor för hur och när skötsel ska ske för att garantin ska gälla.

Ladda ner skötselråd här! (pdf)

 

 

Målningsinstruktioner

paintbrush1

Raynors portar är behandlade med en värmehärdad polyesterlack som håller färg och struktur under en mycket lång tid. Men om olyckan är framme eller om du bestämmer dig för att måla porten i en ny färg så är det viktigt att du följer målningsinstruktionerna för att resultatet ska bli bra.

Ladda ner målningsinstruktionerna här! (pdf)

 

Besök vår webbshop

Vårt sortiment av garageportar och portautomatiker håller hög kvalitet. För oss är det viktigt att du hittar en bra port till ett bra pris. Därför har vi nu ett urval av våra portar till ett fördelaktigt pris i vår webbshop.

Till webbshopen

Fyll i ett sökord och tryck på Enter