Reservdelar

I vårt välsorterade och stora lager håller vi med reservdelar och tillbehör till Raynor, Hörmann, Marantec, och Dieden.Reservdelar

Fungerar din port som den ska? 

Har portautomatiken slutat fungera eller behöver du nya gångjärn eller handtag till din garageport? När något krånglar med porten är det lätt att tro att hela motorn eller en hel portsektion måste bytas. Visst kan det vara så, men ibland kan också andra faktorer spela in. Marken kanske har höjt eller sänkt sig och tätningar kan behöva ses över. Vi kan utföra service där vi ser över tätningar, byter fjädrar och rullar, justerar motorn eller byter ett kretskort så din port fungerar som den ska och håller i många år till.

Våra säljare har lång erfarenhet av alla våra portleverantörer och kan många gånger guida dig i rätt riktning. Är det större fel på porten kan våra tekniker göra en felsökning och därefter beställa eventuella reservdelar och utföra reparationen.

Vi har bland annat sektioner, fjärrkontroller, lås, kretskort, styrkort, rullar, rullhållare, gångjärn, handtag, ventiler och fjädrar på lager här i vår butik och du kan antingen hämta reservdelen här hos oss, alternativt få den med posten inom ett par tre dagar. Behöver du en specialtillverkad måttbeställd sektion tar leveransen mellan fyra och sex veckor. Behöver du hjälp akut är det bara att slå oss en signal, vi har jour alla dagar i veckan.

Varmt välkommen till oss på Västsvenska Port och El! Vi har både kunskapen och de reservdelar som behövs för att din port ska bli som ny igen.

Fyll i ett sökord och tryck på Enter

0
preloader