Montage

Montage garageportar. Vi monterar garageportar, motorer, och grindautomatiker. Våra montörer har gedigen kunskap om montage, snickeriarbeten och service. Hos oss får du en professionell och flexibel arbetsgång som anpassas efter dina önskemål.

Montage av Garageportar

Vi monterar garageportar, motorer, och grindautomatiker. Våra montörer har gedigen kunskap om montage, snickeriarbeten och service. Hos oss får du en professionell och flexibel arbetsgång som anpassas efter dina önskemål. Produkten levereras hem till dig och monteras i ditt garage, våra montörer säkerställer att porten kommer snabbt på plats och du kan känna dig säker att förvara saker i ditt garage. Alla våra portar är CE-märkta och håller hög kvalitet.

Våra montörer utför snickeriarbeten, rivning och bortforsling, enklare plåtarbeten, bilning och gjutning av fall. Vi samarbetar även med elektriker för godkända elinstallationer till ditt garage. Västsvenska Port & El har miljön i fokus och sorterar allt avfall.

Tillsammans kommer vi överens om vad du vill ha gjort i samband med portbytet. Vi vill att du ska känna dig trygg som kund hos oss.

Rotavdrag

Med ROT-avdrag har du möjlighet att är få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden när du anlitar en hantverkare med F-skattsedel. Ta vara på denna möjlighet och du får ett professionellt utfört arbete till en mindre kostnad.

Läs mer om ROT-avdrag på: www.rotavdrag.se

Fyll i ett sökord och tryck på Enter

0
preloader