Service

Välkommen att kontakta oss när du får problem med din garageport. Vi servar alla garageportar oavsett fabrikat. Vi har bred kunskap om villaportar, industriportar, portautomatiker, grindar och dörrar. Vår jourverksamhet finns tillgänglig dygnet runt, årets alla dagar.

Service

Behöver ni byta garageport eller ha service på er befintliga port; Välkomna att kontakta oss för service eller jour.

Har du behov av akut utryckning? Till exempel om du har råkat stänga din garageport med bagageluckan öppen, du kanske har tappat bort din fjärrkontroll eller backat in i din garageport. Då kan vi snabbt vara på plats för att du snart ska ha en fungerande garageport igen.

Har porten börjat kärva? Efter år av slitage kan porten tappa sin balansering, fjädrarna blir slitna och gången blir trög.
Många föreningar väljer att använda oss för årlig underhållsservice. Vi erbjuder underhållsservice, akutservice samt jour.

Vill du ha längre livslängd på din garageport, serva din port varje år! Det finns många anledningar att anlita proffs!

Jour

Har Ni behov av hjälp utanför ordinarie arbetstid, är Ni välkomna att ringa vår jourverksamhet. Vi finns tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar. Vår inställelsetid är 2 timmar i Stor-Göteborgsregionen. Vi lagerhåller dessutom de flesta reservdelar; rullar, rullhållare, gångjärn, handtag, fjädrar och mycket mer. Vi har dessutom delar till olika portautomatiker; kretskort, radioutrustning, fjärrkontroller, kodlås, nyckelbrytare och tillbehör till såväl industri- som garageportar.

Besök vår webbshop

Vårt sortiment av garageportar och portautomatiker håller hög kvalitet. För oss är det viktigt att du hittar en bra port till ett bra pris. Därför har vi nu ett urval av våra portar till ett fördelaktigt pris i vår webbshop.

Till webbshopen

Fyll i ett sökord och tryck på Enter