Dörrar

Vi har lång erfarenhet och kunskap om ytterdörrar och en mängd lyckade projekt bakom oss. Vill ni ha vår referens lista där vi berättar lite mer om vilken typ/fabrikat av dörrar som använts i olika fall så hör gärna av er till oss så skickar vi mer information.Vi hjälper dig att välja rätt dörr

I vårt stora sortiment av ytterdörrar från Ekodoor är vi säkra på att du hittar en dörr som passar just dig. Du väljer stil, färg och material för att passa just ditt hus eller ditt garage. Alla dörrar går att få i valfri färg och du kan även välja en säkerhetsklassad trädörr i något av följande träslag: ek, furu, teak, wenge, ceder och gabon. 

Alla dörrar tillverkas i hög kvalité,  med dubbla ramträ, aluminiumplåtar och kraftig karm. En kvalité som både känns och hörs. Alla ytterdörrar är CE-märkta och miljö- och kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Läs mer i broschyren

Ekodoor och Diedenporten

Ekodoor och Diedenporten ligger i Broby, där ytterdörrarna och garageportarna även tillverkas. De använder till största delen svenskt material och svenska underleverantörer. Dieden tillhandahåller både vipp- och slagportar av hög kvalitet. Matcha din garageport från Dieden med en ytterdörr från Ekodoor. 

Fyll i ett sökord och tryck på Enter

0
preloader