Om Västsvenska Port & El

Västsvenska Port & EL startades 1989. Företaget är ett helägt familjeföretag utan ägarintressen från leverantörer. Vi erbjuder dig ett stort utbud av garageportar, industriportar och grindautomatiker.Affärsidé

Vår affärside är att vara ledande på försäljning, montage och service av garageportar till privatpersoner, föreningar och företag i Västra Sverige. Med välutbildad personal och kvalitetsprodukter möter vi kundens behov.

Beskrivning

Västsvenska Port & EL startades 1989. Företaget är ett helägt familjeföretag utan ägarintressen från leverantörer. Vi är idag 10 anställda och omsätter ca 17 miljoner. Företaget ägs idag av Pernilla Henberg, Linda Glada och Josefin Glada, döttrar till förre ägaren Hans Jacobson.

Vi erbjuder ett stort urval av garageportar, industriportar och grindautomatiker. Våra montörer ser till att du får din produkt rätt monterad och med hela 5 års garanti på vårt arbete.

Västsvenska Port & El är ett av Sveriges största garageportsföretag.

Vi har egna servicetekniker och montörer, vi utför service och montage på de flesta portfabrikat.

Vår kunskap och erfarenhet gör att du som kund får tillgång till en värdefull hjälp vid val av produkt och funktionskännedom av olika fabrikat av portar.

Fyll i ett sökord och tryck på Enter

0
preloader